24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070–8883057

070–8883057

24/7 directe hulp! Loodgieter Den Haag Snel en Goedkoop!
070–888 3057

WC ontstoppen Den Haag

Ons loodgietersbedrijf is al jaren gespecialiseerd in het ontstoppen van WC, afvoeren en riolering. U kunt ons ieder uur van de dag bellen voor ontstoppen van WC of andere afvoeren in uw woning. Onze loodgieters Den Haag spoed service staat 24 uur per dag klaar voor haar klanten. Ons werkgebied is Den Haag en omgeving en hebben altijd binnen No Time een loodgieter bij u thuis om de wc te ontstoppen of een probleem met de afvoer optelossen. Bel ons snel op 070 – 888 3057 en krijg direct een vakman aan de lijn!

WC Verstopt?Den_haag_loodgieter_wc

Zit uw WC verstopt? Dit kan een aantal oorzaken hebben. Veelal zien wij een overmatig gebruik van toilet papier of ander materiaal dat door de WC gespoeld is. Deze materialen hopen zich op in het leidingwerk en veroorzaken de verstopping. Ook kan een verstopte WC door oude leidingen komen. Deze oude leidingen zijn vaak niet helemaal glad meer van binnen en hier hoopt zich steeds een beetje vuil in op. Op een gegeven moment zijn deze oude afvoerbuizen zo nauw geworden dat er een verstopping ontstaat.

Onze loodgieter uit Den Haag beschikt over specialistisch gereedschap om een verstopping snel op te sporen. Dit gebeurt met verschillende gereedschappen en apparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine camera’s die het riool in gaan. Op deze camera’s is duidelijk te zien waar de verstopping zit en
waardoor deze verstopping wordt veroorzaakt
. Ook weet onze loodgieter hierdoor hoe deze
ontstopping snel en effectief verhopen kan worden.

 

Den Haag Loodgieter spoedLoodgieter Den Haag 24 uur Spoed service

Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar voor alle denkbare spoed klussen. U kunt ons bellen om een WC te ontstoppen, maar ook voor lekkende kranen, lekkage aan waterleiding, lekkage aan dak, of een lekkage in de keuken of badkamer. Wij kunnen in vrijwel alle gevallen uw problemen snel en professioneel aanpakken en verhelpen. Daarnaast kunt u ons ook altijd benaderen voor verschillende installatie, reparatie en renovatie werkzaamheden. Denk hierbij aan het verbouwen van uw WC of badkamer, het laten plaatsen van nieuw sanitair of het laten aanleggen van een waterleiding, gasleiding of juist een afvoer. Neem gerust eens contact met ons op via telefoonnummer 070 – 888 3057 om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

“Vanmorgen weer een #WC #ontstopt in #DenHaag, het is wel zo fijn dat het water wegspoed als je doortrekt. #Loodgieter #DenHaag ☎ 070–888 3057”