24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070–8883057

070–8883057

24/7 directe hulp! Loodgieter Den Haag Snel en Goedkoop!
070–888 3057

Riool Ontstoppen Den Haag

Den Haag LoodgieterWilt u het Riool laten Ontstoppen in Den Haag? Onze Loodgieters staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor alle denkbare rioolproblemen. Wacht niet langer en neem direct contact op met ons loodgietersbedrijf! Riool Ontstoppen Den Haag binnen 45 minuten!

Wij zijn dag en nacht te bereiken op ons servicenummer 070 – 888 3057. Neemt u contact met ons op krijgt u altijd direct een collega aan de lijn om een afspraak mee te maken. Wij hebben een maximale aanrijtijd van 45 minuten voor spoedgevallen.

 

Den Haag Loodgieter Spoed Service

Den Haag Loodgieter Spoed Service is niet alleen te bereiken voor problemen met het riool, maar natuurlijk voor alle andere denkbare problemen met water afvoer, water toevoer of problemen met uw gasleidingen. Daarnaast beschikken wij in Den Haag ook over een CV service. Deze CV service kan zowel ketels herstellen of vervangen als problemen met een boiler of alternatief warmwatersysteem oplossen. Bij lekkages zijn wij altijd zo snel mogelijk aanwezig om de schade zo veel mogelijk te beperken.

U kunt contact opnemen met de Den Haag loodgieter spoed service voor onder andere:

 

 

Geen spoedgeval wel een Loodgieter nodig?

spoed_loodgieter_den_haagHeeft u nu een loodgieter in Den Haag nodig voor standaard loodgieter werkzaamheden waar geen spoed bij is? Ook dan bent u bij ons loodgietersbedrijf geheel aan het juiste adres! Wij zijn iedere dag bereikbaar van 8,00 uur t/m 22,00 uur voor alle standaard werkzaamheden waar geen spoed bij zit.

Denk aan standaard werkzaamheden bijvoorbeeld aan:

  • Installatie sanitair
  • Installatie kraan
  • Het laten aanleggen of verleggen van leidingwerk
  • Het laten plaatsen van een nieuwe badkamer
  • Het laten plaatsen van een nieuwe keuken
  • Preventief onderhoud leiding werk
  • Preventief onderhoud Riool

 

Naast deze standaard loodgieterswerkzaamheden kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan daken, regenpijpen en dakgoten of het vervangen van daken, regenpijpen of dakgoten. Wit u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op met onze Den Haag loodgieter Service! 070 – 888 3057

“Riool Ontstoppen Den Haag: #Loodgieter in #DenHaag nodig ivm.#Rioolproblemen? Bel 24/7 Ons #Loodgietersbedrijf! ☎ 070 - 888 3057”