24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070–8883057

070–8883057

24/7 directe hulp! Loodgieter Den Haag Snel en Goedkoop!
070–888 3057

Renovatie en Onderhoud Den Haag

Naast onze loodgieters spoed service kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor minder spoed klussen. Denk hierbij aan Renovatie of Onderhoud aan leidingwerk, afvoer of riolering. Maar natuurlijk ook voor het aanleggen van extra leidingen zoals een buitenkraan of wasmachine aansluiting. Daarnaast plaatsen wij ook bij veel klanten in Den Haag nieuw sanitair, wasbakken of richten complete badkamers in.

renovatie-onderhoud_denhaagVerbouwing badkamer of toilet

Ons loodgietersbedrijf uit Den Haag komt ook bij veel klanten voor het plaatsen van nieuwe toiletpotten, wasbakken of badkuipen. Daarnaast nemen wij ook complete verbouwingen voor onze rekening. Wilt u in uw badkamer het bad aan de andere kant hebben staan of de wasbak een meter naar links of naar rechts? Onze loodgieters kunnen voor u zowel het leidingwerk als de afvoeren verplaatsen en het sanitair neet zetten of hangen waar u wilt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust eens contact op met onze loodgieters via telefoonnummer 070 – 888 3057 en krijg direct een vakman aan de lijn.

Renovatie Projecten Den Haag

Den Haag Loodgieter spoedOnze loodgieters zijn vaak aan het werk bij renovatie projecten in Den Haag of omgeving. Dit doen wij zowel bij particulieren als voor bedrijven. Wij kunnen verouderde leidingen vervangen voor nieuwe, oude lelijke leidingen wegwerken uit het zicht, leidingwerk verplaatsen als er bijvoorbeeld een keuken op een andere plaats in de woning moet komen. Daarnaast kunnen onze loodgieters ook controle werkzaamheden uitvoeren. Bent u bijvoorbeeld bezig met het verbouwen of renoveren van uw woning? Onze loodgieters uit Den Haag kunnen alle leidingen en afvoeren doorlopen om te kijken of alles nog werkt zoals het hoort en of er misschien aandachtspunten zijn. U kunt er dan voor kiezen om deze aandachtspunten te laten aanpakken. Op deze manier vermindert u het risico dat uw compleet nieuw gestucte muur of uw net nieuw geplaatste keuken er compleet uitgehaald moet worden om een lekkage of verstopping te verhelpen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf in Den Haag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 – 888 3057.

“Nieuwe #WC #geplaatst in DenHaag, klanten super tevreden! #Loodgieter #DenHaag”