24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070–8883057

070–8883057

24/7 directe hulp! Loodgieter Den Haag Snel en Goedkoop!
070–888 3057

Lekkage Den Haag

Een lekkage komt altijd onverwachts en altijd op een tijd dat u het niet uitkomt. Daarnaast kan een lekkage veel schade veroorzaken. Een lekkage kan voorkomen in de kelder, in de badkamer, in het toilet maar wij zien ook regelmatig lekkages aan dak en plafond. Water zoekt altijd een weg naar beneden of een weg naar buiten. Hierdoor kan een lekkage veel schade veroorzaken aan wanden, vloeren of plafonds. Daarnaast zien wij ook veel lekkageschade aan elektronische apparatuur en keukens. Ontdekt u een lekkage? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Hiermee bedoelen wij niet dat u een dweil of doek pakt om het water op te ruimen maar om de oorzaak, dus de bron van de lekkage op te sporen en deze te verhelpen. Vaak is het lastig om een lekkage zelf op te sporen. U kunt dan ook het beste een vakman inschakelen om deze lekkage op te sporen en te verhelpen. Onze loodgieters uit Den Haag zijn ervaren met het opsporen en verhelpen van lekkages in alle soorten en maten. Heeft u een lekkage? Bel dan direct onze loodgieters Den Haag spoed service op telefoonnummer 070 – 888 3057. Maak een afspraak en onze loodgieter komt direct naar u toe.

Lekkage opsporen en verhelpen zonder breekwerk

den-haag_lekkageOm een lekkage op te sporen beschikt ons loodgietersbedrijf uit Den Haag over moderne gereedschappen en apparatuur. Op deze manier kunnen wij snel de oorzaak vinden van de lekkage en deze direct aanpakken. Daarnaast is het ook zo dat wij in veel gevallen de lekkage kunnen verhelpen zonder te breken of hakken in muren, plafonds of vloeren. Mede door onze jarenlange ervaring in het loodgietersvak kunnen onze monteurs snel, adequaat en creatief handelen om lekkage problemen te verhelpen.

 

Problemen Hemelwaterafvoer en RegenpijpenDen Haag Loodgieter spoed

Vooral tijdens zomerse regenbuien, maar uiteraard ook in de herfst worden onze loodgieters veel gebeld voor dakgoten die overstromen of regenpijpen die het afvoeren van het hemelwater niet aankunnen. Hiervoor zijn verschillende oorzaken te bedenken: Zo kan het zijn dat deze dakgoten of regenpijpen vol zitten met afgevallen bladeren of naalden maar dit kan ook komen door andere verstoppingen in de hemelwaterafvoer. Dit kan tot lastige situaties leiden.. Het kan voorkomen dat het water niet wegstroomt van het dak en hierdoor lekkage aan het dak ontstaat of dat het water over de dakgoot of over het dak stroomt en langs het huis of via de ramen het huis binnen komt. Uiteraard zijn onze loodgieters ook ervaren met verschillende problemen met hemelwaterafvoer en ook hiervoor kunt u contact opnemen met ons loodgietersbedrijf.

Lekkage in Den Haag? Neem contact op onze loodgieters lekkageservice op 070 – 888 3057. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle soorten en maten lekkages.

Direct een Loodgieter nodig?

Heeft u direct een loodgieter nodig uit Den Haag? Bel ons dan op 070 – 888 3057 en krijg direct een vakman aan de lijn. Wij zijn vrijwel altijd binnen één uur ter plaatse! Onze goed opgeleide medewerkers kunnen alle lekkages, verstoppingen of andere ongemakken vaak binnen no time oplossen.

Renovatie en onderhoud

Wij verzorgen ook Renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan leidingwerk, afvoeren en Centrale Verwarming (CV). Dit doen wij zowel voor grotere opdrachtgevers als particulieren  maar ook voor particulieren en kleine projecten. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verstoppingen verhelpen

Ons loodgietersbedrijf uit Den Haag is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wilt u een WC laten ontstoppen, een afvoer laten ontstoppen of heeft u problemen met het riool? Bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft u een verstopping? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken met een loodgieter.

Snel en betrouwbaar

Ons Loodgietersbedrijf is al jaren actief in Den Haag en omgeving, Wij staan voor kwaliteit en snelheid. Heeft u een lekkage of verstopping, wilt u geen dagen wachten op een loodgieter? Maar wilt u direct geholpen worden? Heeft u een probleem en is hier spoed bij? Wij zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Den Haag Loodgieters Spoed

Onze Loodgieters uit Den Haag zijn 24/7 bereikbaar voor alle denkbare spoedklussen zoals lekkages of verstoppingen ...lees meer>

Lekkage of Overstroming

Is er een leiding gesprongen? Of heeft u lekkage door een defecte afvoer? Wij kunnen alle denkbare lekkages snel verhelpen ... lees meer>

Riool Verstopt

Spoelt het water uit de WC niet meer weg? Zit uw afvoer verstopt? Grote kans dat er een verstopping is in het riool ... lees meer>

“Wederom een #Lekkage verholpen bij een #tevredenklant in #DenHaag! Heeft u ook lekkage of andere #waterproblemen? Neem contact op met ons loodgietersbedrijf. #LoodgieterDenHaag”